Angajament
Sebastian Draghici, Director Dimas Rent
Stimate client,
Noi, agentia DIMAS RENT A CAR, ne angajam sa te consiliem gratuit in alegerea unei masini care sa corespunda cat mai bine necesitatilor tale si sa iti prezentam toate detaliile si informatiile pe care trebuie sa le cunosti atunci cand inchiriezi o masina.
Ne angajam sa iti raspundem prompt oricarei solicitari receptionate prin e-mail sau telefonic si sa procesam in cel mai scurt timp posibil orice rezervare efectuata prin intermediul website-ului nostru.
Ne angajam sa iti oferim doar masini 100% sigure, verificate si testate cu deosebita atentie in service auto autorizat, inainte de fiecare inchiriere, pentru ca tu sa te simtiti in deplina siguranta.
Ne angajam sa inchiriem numai masini cu kilometri putini, curate, foarte bine intretinute atat la interior, cat si la exterior, pentru ca tu sa te simtiti in deplin confort, ca si cand ai conduce propriul autoturism.
Ne angajam sa iti punem la dispozitie masini care au intotdeauna plinul facut la predare. Toate masinile noastre au asigurarile CASCO si RCA, dar si Rovigneta platite, tocmai pentru ca tu sa ai o calatorie cat mai linistita.
Ne angajam sa iti facilitam calatoriile cu masinile noastre de rent a car prin posibilitatea de a alege chiar si extra optiuni, precum: navigatie GPS, lanturi de zapada, scaun pentru copil.
Ne angajam sa iti returnam pe loc garantia in momentul in care tu predai masina inchiriata, conform prevederilor contractuale.
In calitate de Director , iti garantez ca ma voi implica personal si voi supraveghea fiecare solicitare in parte. Impreuna cu echipa DIMAS RENT A CAR pe care o conduc, ne angajam sa iti oferim servicii de rent a car la cele mai inalte standarde.